reservepagina met (oude) aanvullende info

enquete met google forms || gratis

enquete gemaakt met surveymaker ||  lifetime licentie kost $129

OutForever | Wonen met zorg voor LHBTQI+
Invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Persoonsgegevens behandelen wij vertrouwelijk. Bij de vragen kunnen meerdere mogelijkheden worden aangekruist of toelichtingen worden bijgeschreven. OutForever gebruikt LHBTQI+ als aanduiding voor iedereen die onze doelen deelt.
Dank voor je reactie!

1. Ik identificeer mij als:*

1. Ik identificeer mij als:*

Selectie wissen

2. Mijn leeftijd is:*

2. Mijn leeftijd is:*

Selectie wissen
outForever: wonen

3. Een veilige en vriendelijke leefomgeving waarbij het mogelijk is te wonen met je eigen dierbaren, waar je rust vindt maar ook sociale prikkels naar behoefte. De eigenschappen voor outForever wonen zijn: o jezelf kunnen zijn in een LHBTQI+ vriendelijke omgeving o midden in ’t leven, dicht bij de stad o innovatief in woonmogelijkheden en sociale samenhang o lef om dingen anders te organiseren dan huidige instellingen doen o vrijheid voor bewoners en eventuele medewerkers.*

Mijn ideale woonvorm voor later is: (meerdere antwoorden mogelijk)

3. Een veilige en vriendelijke leefomgeving waarbij het mogelijk is te wonen met je eigen dierbaren, waar je rust vindt maar ook sociale prikkels naar behoefte. De eigenschappen voor outForever wonen zijn: o jezelf kunnen zijn in een LHBTQI+ vriendelijke omgeving o midden in ’t leven, dicht bij de stad o innovatief in woonmogelijkheden en sociale samenhang o lef om dingen anders te organiseren dan huidige instellingen doen o vrijheid voor bewoners en eventuele medewerkers.*

Mijn ideale woonvorm voor later is: (meerdere antwoorden mogelijk)

Selectie wissen

4. Kies hieronder of je wilt kopen of huren*

4. Kies hieronder of je wilt kopen of huren*

Selectie wissen

5. Grootte woning: hoeveel vierkante meters zoek je:

5. Grootte woning: hoeveel vierkante meters zoek je:

Selectie wissen

6. Hoeveel kamers:

6. Hoeveel kamers:

Selectie wissen

7. Hoe hoog is op dit moment jouw kale huur of hypotheek (€ afgerond):

7. Hoe hoog is op dit moment jouw kale huur of hypotheek (€ afgerond):

Selectie wissen

8. Ik wens daarbij voorzieningen als:

8. Ik wens daarbij voorzieningen als:

Selectie wissen

9. In de buurt van mijn ideale woonomgeving wens ik de volgende voorzieningen:

9. In de buurt van mijn ideale woonomgeving wens ik de volgende voorzieningen:

Selectie wissen
outForever: zorg

10. Een voordeel van met meerderen wonen is dat je de nodige zorg op maat kunt inrichten. Zorg die “LHBTQI+ oké” is, die voldoet aan jouw wensen. De eigenschappen van outForever in zorg zijn:

 • zorgverleners zijn zelf homo, of homovriendelijk én homo deskundig
 • geluk en kwaliteit van leven gaan boven ‘’ verstandig’’ leven
 • zekerheid dat er voor je gezorgd wordt
 • professionaliteit van verzorgenden
 • kwaliteit van verzorgenden
 • solidariteit en mantelzorg

Ik maak me wel eens zorgen over later omdat: (meerdere antwoorden mogelijk)

10. Een voordeel van met meerderen wonen is dat je de nodige zorg op maat kunt inrichten. Zorg die “LHBTQI+ oké” is, die voldoet aan jouw wensen. De eigenschappen van outForever in zorg zijn:

 • zorgverleners zijn zelf homo, of homovriendelijk én homo deskundig
 • geluk en kwaliteit van leven gaan boven ‘’ verstandig’’ leven
 • zekerheid dat er voor je gezorgd wordt
 • professionaliteit van verzorgenden
 • kwaliteit van verzorgenden
 • solidariteit en mantelzorg

Ik maak me wel eens zorgen over later omdat: (meerdere antwoorden mogelijk)

Selectie wissen

11. LHBTQI+ oké verzorgd worden vind ik belangrijk bij:

11. LHBTQI+ oké verzorgd worden vind ik belangrijk bij:

Selectie wissen

12. LHBTQI+ oké verzorgd worden betekent voor mij:

12. LHBTQI+ oké verzorgd worden betekent voor mij:

Selectie wissen
outForever: contact Ik wil graag op de hoogte gehouden worden d.m.v. mail en/of af en toe een nieuwsbrief. Vul hieronder jouw e-mailadres (bij voorkeur) en/of jouw naam in (gegevens worden vertrouwelijk behandeld)

13. mijn naam

13. mijn naam

Selectie wissen

14. mijn e-mailadres (bij voorkeur)

14. mijn e-mailadres (bij voorkeur)

Selectie wissen

15. (anders) postadres

15. (anders) postadres

Selectie wissen
Donatie
Ik doe een donatie en maak minimaal € 10,- over naar: Bankrekeningnummer: NL77 INGB 0001986940 ten name van: FE Schuurmans outForever Met jouw donatie kunnen wij de website online houden en jullie blijven informeren. Dank voor het invullen van de enquete!

16. Vraag

16. Vraag

Selectie wissen

==============================================

enquete gemaakt met Ninja forms; per add ons betaal je $ 49; je hebt er minimaal 2 nodig

[ninja_form id=2]