Logo outForever - Wonen en zorg voor LHBTQI'ers

Wat we doen

OutForever  wil woningen realiseren in Amsterdam voor lesbo’s, homo’s, bi’s, transgenders en interseksuelen (LHBTQI+). Waar het goed wonen is, met elkaar en in de buurt. Waar allerlei activiteiten en initiatieven kunnen ontstaan.

OutForever  is actief voor alle LHBTQI+’ers, voor jong en oud en voor elke portemonnee. Specifieke aandacht gaat uit naar comfortabel en veilig wonen voor senioren. Waarbij er aandacht is voor zorg en welzijn en sociale omgang.

OutForever  is een groep van 10 actieve vrijwilligers en een ledenbestand van 1000+ geïnteresseerden. We zijn geen stichting of formele club. We vergaderen elke drie maanden een avondje en bespreken of er nog nieuwe woonprojecten zijn, of andere activiteiten die ons terrein raken.

Een fijne veilige plek om te wonen is een heel belangrijke pijler voor een gelukkig leven. Voor weel mensen betekent dat ook ‘’samen met anderen’’.  Maar niet iedereen is gelukkig met de hetero normatieve maatschappij. We willen geen plekje onder de zon, we willen een ander strand! Elk wooninitiatief bepaalt zelf hoe ze dat willen inrichten.