Logo outForever - Wonen en zorg voor LHBTQI'ers

Wie we zijn

Emilie

Emilie: Het nieuwste OutForever  lid. Ze werkt voor de Academie voor Theater en Dans en Paradiso en ze woont in het vroeger gekraakte NRC-pand.  

Frank Huisman, outForever - AmsterdamFrank Schuurmans

Oprichter van OutForever  in 2006. Psycholoog, projectleider in VUmc en nu gewoon gepensioneerde losbol. Hij zet zich in voor onze visie, communicatie, zorginnovatie.

Karleen Veenker

Oprichter van OutForever , werkt als projectmanager Gebiedsontwikkeling en Mobiliteit bij de gemeente Amsterdam.

Wilant Boekelman

Bij OutForever sinds 2013, filmproducent en net met pensioen. Verzorgt onze ledenwerving, communicatie en PR.

David Noordhof

bij OutForever  sinds 2013. Hij woont hartje Jordaan en geniet van zijn pensioen, leidt gespreksgroepen en werkt samen met Zielhuis uitvaart. David is ook actief in het Roze Stadsdorp Amsterdam.

Fred

Fred

Fred is nieuwsgierig naar OutForever  omdat het hem een interessant en maatschappelijk relevant initiatief lijkt waar hij wellicht een bijdrage aan wil leveren. Fred is actief in het bestuur van RozeLinks – de LHBTQI+ werkgroep van GroenLinks. In het dagelijks leven doet hij onderzoek op het gebied van Kunstmatige Intelligentie en heeft een bedrijf (ZZP) dat ICT diensten levert.

Josée Rothuizen

Sinds 2013 bij OutForever , ervaren LHBTQI+ beleidsmaker. Ze zorgt voor ons geweten en af en toe een goeie principe discussie.