Projecten

Wonen

OutForever wil koop- en huurwoningen ontwikkelen voor homomannen en lesbische vrouwen die aangesloten zijn bij outForever. Dit kunnen projecten zijn die bestaan uit zelfstandige appartementen en/ of woningen voor woongroepen. Uitgangspunt van outForever is dat plezier en kwaliteit van leven blijven bestaan. Ook wanneer je kwetsbaar wordt, bijvoorbeeld als je tijdelijk of permanent zorg nodig hebt.

Ga met je muis in de menubalk op Projecten staan. Dan kun je de verschillende projecten aanklikken voor meer informatie.

Is er een project bij waar je zelf zou willen wonen?

Aarzel niet ons een mailtje te sturen via Aanmelden en Contact. Dit is nodig om onze projecten, die in de steigers staan, verder te ontwikkelen. En ook om onze positie bij  samenwerkingspartners sterk te houden. Stuur onze site door naar je roze netwerk. Hoe groter onze achterban, hoe sterker onze positie. Van onze achterban horen we graag -via de enquête- wat de woonwensen zijn. Dan kunnen we daar bij aansluiten met onze initiatieven.

Woonprojecten

Hier vind je de nieuwbouwprojecten waar we aan werken. Het zijn Amsterdamse projecten. En het zijn interessante projecten, in de koop- en huursector, met veel eigen inbreng en op de toekomst gericht.

Voormalige woonprojecten

OutForever houdt zich bezig met drie roze woonprojecten in Amsterdam